Over My

 

In december 1988 richtte ik, Ingrid Broeren (1966), SWITCH op. Mijn lust en mijn leven. Ik houd ontzettend van SWITCH en alles wat daarbij komt kijken. Het is mijn kindje. Ik zorg ervoor, investeer erin, ben er altijd mee

bezig…

Ik vind het belangrijk om mensen om me heen in hun kracht te zetten, en dingen te laten doen waar zij goed in zijn. Het Switch team staat stevig. Het bestaat uit allemaal verschillende mensen die zichzelf kunnen zijn, en zich kunnen ontplooien. Daar ben ik trots op! Iedere dag mensen mooi maken, een goed gevoel geven. Daaruit put ik enorm veel energie. Ik vind het fijn om mensen wat te leren en te inspireren. Fashion vertalen naar haar en make up is mijn passie!

 

 

Voor 2017

 

Vier je vrijheid. Liep ik andere jaren met het idee rond “NU moet ik voor Switch toch echt aan de slag met het modebeeld voor het komende seizoen”. Dit keer vertrouwde ik er op dat het wel goed zou komen. Ik liet het gewoon eens los. En, guess what? Het werkt! Als vanzelf kwamen de meest inspirerende gebeurtenissen, mensen en informatie op mijn pad. Zo was ik bij het optreden van de jonge, opkomende band PHOX. Tjonge, magisch hoe zij muziek maken en hoe alles daarin samenvalt. Dan snap je meteen wat ruimte en vrijheid met elkaar te maken hebben. De muzikanten zijn jong, goed en volledig ontspannen terwijl ze zo’n complexe muziek maken. Kijk en luister eens op Youtube naar hun nummer “Slow Motion”. Hun geheim om te creëren? Niet scoren maar genieten van het moment en van elkaar. Ze experimenteren er lekker op los met alle mogelijke instrumenten. Hun filosofie is dat elk lid van de band de vrijheid neemt om zich maximaal te ontplooien. Mijn idee!!

 

Ik geef komende tijd mijn intuïtie nog meer de ruimte om te achterhalen hoe de nieuwe trends matchen met de eigenheid van mijn collega’s, en iedereen die de zaak binnenkomt. En vooral genieten van Mixen & Matchen. Met een vleugje Funky Seventies of een Sixties Spacy look!