You’re not here to be average, You’re here to be AWESOME!

Daar gaan we voor in 2017!

 

 

Een belangrijk speerpunt is Fashion. Fashion staat voor mode in de breedste zin van het woord. Het gaat verder dan make-up en haar. Elk seizoen, elk decennium heeft een boodschap vanuit maatschappelijke ontwikkelingen. Het vertaalt zich in architectuur, techniek, interieur, productdesign, voeding, Fashion: kleding, make up en haar. In onze fotoshoot AW 2016-2017  is dat mooi te zien. In ons magazine ‘Switch Stuff’ vertelden we over de ins en outs over deze look en fashion trend.

 

Ook in onze haarverzorgingsproducten en make up lijn gaan we mee met wat past in het tijdsbeeld. De nieuwste aanwinst is het merk Oribe. Deze lijn is geheel parabenen- en natriumchloride vrij, bevat UV bescherming en is colour safe. Een collectie die specifiek is toegesneden om het haar kennis te laten maken met natuurlijk verzorging in combinatie met ware glamour.


Ook zijn we gestart met de Body lijn van Moroccanoil, alleen maar te verkrijgen in luxe spa’s en bij Switch! Moroccanoil werd geïnspireerd door de transformerende kracht van arganolie. Dit eeuwenoude schoonheidsgeheim, dat rijk is aan vitamines, mineralen en antioxidanten is er in 3 prachtige geuren en variaties voor je BODY: Flagrance Originale, Fleur de Rose & Fleur d' Oranger. Laat je verwennen!

 

En we gaan ons nog verder scholen in 2017 op het gebied van Klantbeleving. Ik vind die investering in educatie belangrijk omdat het ons scherp houdt. Iedereen verdient het om AWESOME de deur uit te gaan.

 

Verder ontwikkelt ons team zich steeds verder door net als in voorgaande jaren deel te nemen aan workshops, trainingen en opleiding. Dit vertaalt zich in de praktijk. We knippen, kleuren en stylen uw look, die bij u past en bij de laatste ontwikkelingen op haar, make up en body gebied. Dat biedt u de zekerheid op een coupe die langer goed zit en gemakkelijk zelf te stylen is. En verzekert u van de beste producten. Onze kwaliteit zit hem in tijd, kennis, ervaring en passie! Om dat kwaliteitsniveau in de praktijk te behouden, passen we in 2017  onze prijzen aan met ongeveer 2%, met uitzondering van een aantal behandelingen, zoals de ‘knippen finishing Plus prijs’.

 

Uiteraard zetten we dit jaar ook in op de Social Media. Voor ons een bron van inspiratie en informatie die we graag delen. Op onze Facebook pagina  en Instagram account vindt u de laatste berichten over Fashion, speciale acties en aanbiedingen. We posten foto’s, van onze laatste nieuwe creaties en hebben een eigen YouTube account. En als klap op de vuurpijl maken we in 2017 onze eigen TUTORIALS !

 

 
En…er is meer

 

 

AWESOME isn’t it?